k-märkt

Frågan är väl hur man refererar ljudbloggar?

Postat: 2003-11-04 kl. 14.18

Man borde kunna länka ett visst antal sekunder i ett ljudinlägg.

Som jag ser det är CSS ungefär samma sak som nazismen var för Tyskland på 30- och 40-talet. Det verkade bra i början men sen när det började hetta till så ville alla gå med i Nato eller ... dela landet eller nåt.

ettanolla En förklaring

Skämtsamt antar jag. Men vad menar karln?

Det verkade bra så länge som det bara var etnisk utrensning, upprustning och vinster i kriget - men sen ...

och

CSS verkade bra så länge man bara talade om att separera innehåll och design, men sen när man väl började utföra det så ville man göra tabeller och HTML 3.2.

Ibid

?

Själv är jag nykär i CSS. Jag säger saker som att Man måste göra semantiskt korrekt kod och funderar på att ta någon form av ställning mot att bygga en sajt av tabeller (fast det klarar jag inte ännu, hittills är jag på nivån: Inte så många nästlade tabeller). (Och jag borde dessutom gå in och ändra på alla ställen jag använder en div-tagg med citat-klass för att istället använda blockquote. Går det att söka och ersätta på ett enkelt sätt i alla tidigare inlägg med Movable Type?)

Beställde Jeffrey Zeldmans "Designing With Web Standards" igår och har stort hopp för den.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/270

Kommentarer

det var mycket riktigt en dålig jämförelse, som jag påpekar senare i inspelningen. Men ibland funkar hjärnan konstigt när man snackar utan manus.

Kommenterat av: andreas den 2003-11-04 kl. 22.22 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?