k-märkt

Diskmaskin

Postat: 2003-02-27 kl. 13.23

DiskmaskinenDet känns ju helt fantastiskt. Nu har vi en diskmaskin. Det är ju faktiskt riktigt bra. Jag är redan småkär i den trots att jag ännu inte träffat den. Men jag har fått en bild på den.

En siemens trippel-a-maskin. Haha, fantastiskt vad mycket onödigt vetande jag har nu om diskmaskiner. Jag ger några exempel. Det finns ett a, ett b och ett c-lag. Miehle är ensamma i den första gruppen. De är bäst. Tydligen, måste jag naturligtvis lägga till, men det sa säljaren i alla fall. Sen kommer två märken. Siemens och AEG. Sen kommer gamla klassiska märken som Electrolux och bla bla bla.

Det finns några saker att tänka på när man bestämmer sig. Dels märket naturligtvis. Säljaren hävdade att Electrolux-maskinernas front var stinkdålig och man kunde inte byta en del av dem utan var tvungen att byta hela fronten. Ok, fine. Sen har de ett graderingssystem för: Energiförbrukning, diskkapacitet (eller något sånt - hur rent blir skiten) och torkningsförmåga.

Vi köpte ju då en trippel-a-maskin, lurade som vi är. Och det roliga kom när säljaren ringde och sa: Det kommer sitta en lapp på diskmaskinen som säger a-a-b, men det behöver ni inte bry er om för den kommer marknadsföras som en trippel-a-maskin. Jaha, jamendåså.

(Produktspec)

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/31

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)