k-märkt

Snart till Radion.

Postat: 2003-02-19 kl. 10.16

Lång arbetsdag igen. Jag gissar låtar: Ed Harcourt, Moloko, Moneybrother, Laaksoo. Tror jag inte alls egentligen. Inte på någon av dem. Men det kunde hända. Eller, nja. Det skulle det kanske inte kunna. I och för sig är Arne tråkig och gillar Ed Harcourt. Men det skulle väl vara lite väl vaket. Äh, jag kanske inte skall börja sura redan innan jag kommer dit.

Jag satt och funderade på dagens musik igår kväll. Det måste vara fantastiskt bra för alla tråkiga människor just nu, det är helt ok och till och med creddigt att lyssna på tråkig musik just nu. När Conor Oberst får vara något slags hopp för musiken är den illa ute. Hur ok han nu än är.

Jag vet inte alls var jag vill att musiken skall röra sig nu. Jag vet inte var spänningen skall komma ifrån. Ta Zwan som exempel. Istället för att faktiskt göra någonting nytt när han kommer ur den gamla kostymen så använder han gamla idéer, med skillnaden att han gått och blivit kär på gamla dar. Jaha, så vadå då?

Jag har känslan av att jag uppskattar halvbra plattor mer än bra plattor. För någon form av nervs skull. Som att det som är dåligt på en ok platta ger någon form av eld till resten, som är bra. Men på en bra skiva är det liksom samma samma. Jag lyssnar inte på dem i efterhand. Jo, det gör jag naturligtvis, på skitbra skivor. Men skivor som bara är bra. I betygsskalan 7-8, de faller bort. Tråkar ut.

Bra recension på dagensskiva.com idag. Tyckte om att läsa den.

Bra just nu:
Laaksoo "Long Beach EP"
Moloko "Come On" (albumspår)
It's a trap.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/7

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)