k-märkt

AOL Time-Warner

Postat: 2003-03-03 kl. 11.44

Ok, nu har jag läst. Och det luktar riktigt illa.

103,5 miljarder dollar i förlust. 877 163 224 500 kronor. I förlust. Det var faktiskt ungefär vad AOL betalade för Time-Warner vid fusionen.

De har inte lyckats med speciellt mycket efter fusionen, inte med korsförsäljning mellan AOLs och Time-Warners kunder. De har inte lyckats göra något bra tillsammans av Time-Warners kabelnät. Och nu måste de eventuellt göra sig av med musikdelen, bokförlaget med mera.

Jag tyckte det verkade konstigt från början. Gamla Warner i klassisk kostym, skall klämma sig in med en förlegad isp. Jag skall kanske inte klaga för mycket på AOL utan att ha testat det, men jag har inte sett någonting av det som verkar särskilt smart eller bra. Keyword: My ass. Och det var för tidigt att göra morgondagens tv av AOL. Drömmare. Drönare.

Det går alldeles utmärkt för min del att om de går i prutten. Men allvarligt. 877 miljarder, det är mycket pengar. Det kunde man gjort mycket bättre saker för.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/38

Kommentarer

AOL suger. Så sant som det är sagt. Trust me. I know. Jag satt på AOL i fyra månader när jag var i USA, och det är fan inte skoj. För att inte tala om det faktum att de faktiskt har personal som sitter och läser folks e-post för att kontrollera att det inte finns något material som kan vara "skadligt" eller på annat sätt ogillas av AOL. Kul. För övrigt är AOL den absolut enklaste ISP vad gäller hacking. Vad säger det? En hel del. Varför kommer hälften av all spam från antingen AOL eller Yahoo? Bra fråga. Hoppas de kånkar.

Kommenterat av: Torgny Bjers den 2003-03-03 kl. 11.57 #

Instammer med foregaende talare. AOL sger hastballe i 180. Sitter faktiskt och kor det nu. Det ar inte ofta det kanns som en befrilse att strta explorer men efter nan timmes AOL helvete sa ar det en drom.

AOL suger hastballe.

Kommenterat av: EcsM den 2003-03-03 kl. 14.10 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)