k-märkt

Panelen och hetluft

Postat: 2003-03-18 kl. 23.58

Jag vet inte om man ska skratta eller gråta. Jag har aldrig sett dem förut, men det var bland det värsta jag sett. Medieteoretiker har talat om snuttifieringen av händelser länge, men det här var det värsta exemplet jag sett. Och ja, jag menar värre än TV3 Direkt.

Johan Ehrenberg, Louise Boije af Gennäs, Amelia Adamo och hon unga tjejen med sned framtand som brukar få vara med i såna här program i dumpanel. Först fick de svara på frågan om Jonas Gardell, George Bush och Hans Blix är över- eller underskattade. Alla med samma viktning. Sen fick de leverera snärtiga kommentarer om kriget, Orsa kommuns Sverigedemokrater, någon kommuns stängande av skolor bland annat på grund av sexistisk mobbing. Helt utan substans, halva tankar. Visst fick de fram en del, men allting var så lättvindigt att det bara smakade illa. Jag blir sällan upprörd över tramset. Men det här gick över min gräns.

Sen skulle Lennart Ekdal och Malou von Sivers diskutera "konsekvenserna av USA:s krig med Carl Bildt (sic). Naturligtvis kunde de inte strama upp formen, gästerna avbröts och avbröt varandra. Ekdal och von Sivers fick inte fram en enda intelligent fråga. Bildt hade i alla fall några ganska bortglömda poänger om folkrätten. Men som helhet var det jävla trams. Och grafiken sen, grafiken i programmet måste en praktikant gjort.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/67

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)