k-märkt

TV-serier

Postat: 2003-03-04 kl. 23.13

Det är ju fan att ingen serie håller. Allvarligt, "24" var riktigt bra i tio avsnitt. Men nu är det mest pfft. Det var för många vändningar, för mycket kontroll och för många logiska vurpor. Jag accepterar några. Och i början accepterade jag alla, för de var små då. Nu, herregud. De sista avsnitten har varit mer en pina än underhållning, men jag måste ju se färdigt. Har till och med börjat irritera mig på Kiefer, något jag i början var förvånad över att jag inte blev.
Alla är skitdåliga, fel personer är mullvader. Kissa på sig.

Så vad är kvar? "Sopranos" har inte tappat så mycket. Kanske inte lika bra som i början, men det räcker. "Vita Huset" har fortfarande bra manusförfattare, även om standarden på avsnitten sjunkit - men jag är en sucker för dialogen (billigt, jag vet). "Cityakuten" funkar faktiskt fortfarande. Den har hållt längst. Visst, de harvar en del, men det funkar - även om sista avsnittet var kiss. Nya serien "Six Feet Under" har fortfarande en hel del att bevisa. Jag blev inte hooked direkt.

Jag är dock ganska glad för att jag är helt av dokusåpa-drogen. Vill inte ens se. Inte för att jag skulle hinna med det ändå.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/44

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)