k-märkt

Apple Music

Postat: 2003-04-29 kl. 00.20

Ok, nu har de släppt det de skulle släppa. Nya iPods, ny iTunes (som jag naturligtvis inte kan installera, jävla skitsystem - installera om det någon gång då, idiot) och musiktjänsten.

Men. 99¢ för en låt. $9,99 för en skiva. Jag vet inte. Det är för dyrt. Tror jag. Det beror på, jag skulle betala det ibland om biblioteket är enormt. Så jag kunde hitta allt och då menar jag allt. De där Big Black-låtarna jag letat efter, mixar på Cornelius-singlar, nu senast Jaga Jazzist (det blev 247 spänn på CDON istället). 30 sekunders klippen är svinbra, det kommer jag använda mycket skulle jag tro. Men jag undrar hur mycket jag kommer köpa. En del, men knappast allt jag laddar ner. Lite av poängen med nedladdning är att pröva för att sedan köpa.

Men hur som, independent-bolag är nyckeln för mig. Majorbolagsartisterna skiter jag i, de får man tag i ändå.

Men jag gillade Rendevouz-kopplingen. Det är riktigt snyggt faktiskt, om det funkar lika bra som i presentationen. Inte för att jag kommer åt så jävla många Airport-nätverk, men ändå, det funkar ju faktiskt till alla nätverk som man ansluter till.

Får hoppas att de fixar med allt i Programuppdateraren till imorgon så jag också får pröva.

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/135

Kommentarer

Yo, toyboy!

Torskade också på det där. Varken QT 6.2 eller iTunes finns i programuppdateraren utan från www.apple.com/itunes-sidan. Kör hårt.

Kommenterat av: Baron den 2003-04-29 kl. 23.55 #

Problemet är att eftersom mitt system är fuckat och installeraren värst av alla så kan jag inte installera något alls som inte kommer via programuppdatering.

Med programuppdatering funkar allt, men om jag laddar ner och skall installera funkar inget. Jag hoppas fortfarande på programuppdatateraren.

Kommenterat av: Kal Ström den 2003-04-30 kl. 00.16 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)