k-märkt

the madonna remix project

Postat: 2003-05-05 kl. 11.01

Jag orkade aldrig leta efter Madonna-låtar som var spoofs, även om jag var nyfiken. Men nu behöver jag inte det. Den finns att lyssna på hos the madonna remix project, även om de riktiga filerna hade korrekt filstorlek och låtlängd.

in a vain attempt to stop P2P users swapping songs from Madonna's 'American Life' album, the lady herself released a series of 'dummy' files onto KaZaA. these are full length files but only the first few seconds contain sound, a recording of Madonna saying 'What the fuck do you think you're doing?'. presumably this was supposed to inspire guilt and repentant hearts in the sinful 'thieves'... but instead it seems to have been counterproductive... such a perfect sample is just crying out to be remixed!
(tmrp: so whats all this then)

Beware the wrath of the P2Ps. Jag tyckte det var ganska roligt gjort av Madonna faktiskt. Det är allvar, men med glimten i ögat. Snyggare än att jaga enskilda personer i alla fall.

Men sen är det kul med reaktionen ändå. Provocera till nyskapande. Det är nog till och med Madonna nöjd med.

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/146

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)