k-märkt

Hektiskt, paus, trötthet, festival, paus, trötthet

Postat: 2003-06-17 kl. 12.54

Hektiska veckor. Eller vecka mer kanske.

Förra söndagen var det svensexa för PD. Utan planering kom det hela till skott under sista veckan under mycket stress. Det där med planering i förväg är fegt.

Började med paintball och trivdes med njutningen i hans blick när han såg alla kamouflage-ställ. En riktig stridis den där. Fortsatte med relax och lunch för att ta oss vidare till skivinspelning. Hade lånat master på "Kemp" från Burning Heart, schyssta killar. Genuin skräck i ögonen när vi tog av ögonbilden och han stod och tittade in i en mick med en ljudtekniker på andra sidan glaset. Avslutade dagen med en tur och fest i sommarstugan. Bra kväll. Galet myggbiten, men ändå.

Några dagars jobb tills det var dags för Hultsfredsfestival. Kom iväg för sent, men det blev ju av trots allt. Kom ner på torsdagen och hade redan missat en del som jag ville se, men slapp å andra sidan husvagnsstrulet på vägen dit. Alla konserter jag verkligen ville se var besvikelser, förutom Moneybrother. Missade dessutom Boban Markovich och Har Mar Superstar. Den första jobbade jag under tiden, den andra vete fan vad jag sysslade med. Men ölbiljetterna var schyssta. Den absolut billigaste festivalen i min världshistoria.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/181

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)