k-märkt

Länkdump från Gävle: 2003-6-6

Postat: 2003-06-06 kl. 08.56

På nationaldagen på väg mot jävla Gävle. Klockan är 5.17 som vanligt. Känns bra att det inte finns ett annat tåg som funkar. Eller, det gör det ju. Men inte idag eftersom de ägnar sig åt banarbete i Storvik. Det finns ingenting att gå med på med tåg som går 5.17. De ska bara dö. Vad är det de brukar säga? När revolutionen kommer är det de första som ska ställas mot väggen och skjutas. Tågen alltså.

Och inte finns det trådlöst Internet heller. Det skulle ju kunna göra resan värd det. Eller, nej. 5.17 har ingen hjälp från trådlöst nätverk, men det skulle göra resan mer uthärdlig. Nu får NetNewsWires prenumerationer hjälpa mig att vakna lite till.

Kaffeserveringe på det för tidiga jävla tåget, är det för mycket begärt?

Mash is back

Well, tonight, after playing around with the game again and thinking it was pretty neat, I decided to bring it back (for the time being). And since, even with a new server, it still be a bit of bandwidth drain, I decided to put up a TypePad ad to at least make good use of any possible traffic it might attract.
(dollarshort.org: Mash is back)

Jag vet inte. Men jag blir nyfiken Mena och Ben har ju gjort bra grejer förr.

Noteringar

Blurbs: a new utility that restores Internet sharing to iTunes 4.0.1; Acrobat 6 reviews; Finder bugs; and a useful drag-and-drop hint.
(Daring Fireball: Noted)

Jag brukar uppskatta det han skriver och ha nytta av tipsen han ger. Drag-and-drop-tips. I min hjärna, när jag inte kan läsa om skiten, verkar väldigt bra. Hehe. Antagligen kommer mitt arbete bli mycket enklare då. Jo. Mmm.

Stora läsningar
(blog@stefangeens.com: Great reads)

Tja, jag vet inte. Jag hade läst det här om jag vorit uppkopplad. Åtminstone tittat. Och vad är väl en länkdump om inte en dump av trams jag skulle läst om jag bara varit uppkopplad. Bah.

Metabloggande

The issue of unsubscribing is quite interesting as well. I find it hard to do. Once I got used to reading something, it takes more of an effort to unsubscribe than it took to subscribe.

(Quarter Life Crisis: Meta Blogging)

Jo. Precis. Jag sitter med en mängd prenumerationer i NetNewsWire nu som jag har problem att sluta läsa. En del gillar jag inte ens särskilt mycket. Och en del gillar jag inte formen för (som Steffanies trespråkighet - jag vill läsa hennes svenska inlägg men inte så mycket hennes engelska dito och inte alls hennes tyska - det spelar ingen roll att hon argumenterar väl för det). Men jag har bara avslutat några få prenumerationer ändå. Egentligen skulle det kunna kvitta om jag bara kunde vikta prenumerationerna i NetNewsWire. Och samla dem på olika ställen. Visst, mapparna funkar. Men jag vill kunna dela upp dem mer. Jag är inte säker på hur, men jag vill.

Sen är skälen att börja läsa inte alltid de rätta. Quarter Life Crisis till exempel hade jag nog aldrig börjat läsa om den inte varit så oerhört vacker i Safari. Eller, nej det är den inte. Men rubrikerna är det. Inte så att jag ens gillar script-snitt, men hur Safari tolkar dem, det är fantastiskt. Jag kan återvända till honom bara för att titta på kantutjämningen. Men det brukar också resultera i en känsla av slarvighet från egen sida då jag ju ännu inte designat upp min egen. Den ser ju förjävla trist ut. Usch.

Bla bla. Note to self: Det var någon artikel, eller länk rättare sagt i början på det där inlägget som jag skulle läsa också.

Fuck

I dag genomförs projektet En dag i Sverige. Tanken är att fotodokumentera vanligt och ovanligt liv i Sverige i dag.

(steffanie.net: Vad gör du?)

Jag missade det. Skit. Det var ju en jättetrevlig idé. Jag läste förresten om projektet Apple var inblandat i också. Samma sak, under en vecka i USA. De ska ge ut fotoböcker för varje delstat + en för New York, någon mer stad och en samlingsbok för hela USA. Jag läste om det i Macworld för att det var en Xserve-lösning.

Ny RSS-läsare
(Tesugen.com: New RSS reader for Mac OS X)

Star Wars

Today was the release of the New Star Wars site preview before they start charging membership fees on June 10th. After initial down-time this morning due to traffic, Hyperspace looks good to go now.
(Lockergnome: New Star Wars Site)

Måste komma ihåg att besöka den innan testperioden är slut.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/173

Inlägg som refererar Länkdump från Gävle: 2003-6-6:

Trackback från steffanie.net | logblogwhatever...

Maby I should have three weblogs instead of one: a Swedish, an English and a German. I've been thinking about it ever since I started blogging in diffrent languages but I always thought it was more convenient to keep everything
steffanie.net | logblogwhatever... 1 or 3 (2003-06-06)

Spårat 2003-06-06 kl. 12.01 #

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)