k-märkt

Sex #3

Postat: 2003-06-07 kl. 02.12

Det är en riktigt bra tidning. Jag blir alldeles förtrollad av den. Jag trivs med allt de skriver om. Eller, inte egentligen. Men jag trivs med att läsa vad de än skriver om. Det är där vi har det. Inte favoritämnen, men texterna är värda att läsa ändå. Det är det den är: Värd. Värd att läsa, köpa, stödja, gilla.

Sex är vaken, vällustig, rolig, tänkvärd och välskriven. Kanske inte så snygg, men formen är inte i förgrunden heller. Det är inte det viktiga. Texten är i centrum. Och de skriver om saker de gillar, det märks. Och det förs över. Det är ett bra sätt att skriva. Då blir det inte samma brödjobb som annars.

Den enda artikeln jag hade svårt med i nya numret var den om konstnärinnan som sätter upp väggtidningar. Men det var nog mest för jag tycker hon var obehaglig.

Det största problemet jag har med tidningen är att jag måste ha tid med den. Jag vill inte ströläsa den, jag vill sträckläsa den. Den känns för viktig för att bara läsa halva artiklar när jag får lite tid över. Och så vill jag ha mina tidningar. Även om det känns problematiskt ibland. Jag läste två artiklar några dagar efter jag fick den och resten idag. Just nu funderar jag mest på om min prenumeration redan är slut eller inte.

(Jag gillar dessutom att Ika åkte till Berlin för brödjobb om Marilyn Manson till DN (en inte särskilt bra artikel, förresten) för att intervjua Dita von Teese. Det är punkrock. Jag vet inte att det är så, men tror.)

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/175

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)