k-märkt

Bröllop, svett, bad

Postat: 2003-07-22 kl. 10.36

Helgen spenderades i Mora, på bröllop. Rullade in i Mora en halvtimme innan vigseln, precis vid stadsgränsen var det som en vägg av vatten och hela världen dränktes i ett hårt sommarregn. På några minuter var det en decimeter vatten på gatan. Galet.

Vi hann fram i god tid efter att ha checkat in och bytt om på hotellet. Regnet upphörde någon minut i vigseln, solen bröt igenom och marken ångade när vattnet skulle upp igen. Det var varmt ovanifrån och nerifrån. Svetten rann. PD såg så oerhört stolt ut. Hoppas jag fick någon bild på det där flinet.

Festen på kvällen var schysst. Lång middag, men den funkade. Tyvärr var bandet för bra, så vi var ganska ensamma spelandes skivor i källaren. Men det var helt ok. Det är alltid lika roligt att spela musik för varandra. Då slipper man ju fundera på någon annans smak.

Söndagen brände jag mig i solen vid Dalälvens strand. Det var ganska varmt i vattnet och en riktigt skön dag. Det byggdes sandslott och grävdes gropar. Alla hade det bra. Men min hud som inte sett solen på riktigt på några år bestämde sig för att bli illröd och förbannad. Sitter i fortfarande, men det är lugnt. Har naturligtvis tänkt några cancer-tankar när jag suttit här på jobbet, men va fan. Jag är ju fortfarande relativt odödlig.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/202

Kommentarer

Jag tyckte inte att du såg så bränd ut! Du var bara fin!

Kommenterat av: EcsM den 2003-07-22 kl. 10.41 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)