k-märkt

GLT Poliane: From Brazil to World

Postat: 2003-10-28 kl. 17.18

GLT Poliane heter en ny mp3-bytartjänst som snabbt har vunnit popularitet, främst bland forna Audiogalaxy-användare. Tjänsten innehåller likt Audiogalaxy ett webbgränssnitt, där det går att söka låtar och chatta med andra användare, och ett klientprogram som sköter själva nedladdningen.
(Internetworld: Audiogalaxy-klon vinner popularitet)

Nu har jag ju inte testat tjänsten, eftersom den inte finns till Mac. Men det fina med AudioGalaxy var ju inte att det var ett webbgränssnitt samt ett separat klientprogram. Det fina var att man kunde lägga på kö, så när väl någon med en viss låt kom online så startade nedladdningen.

(Cool grej: när jag sökte på Dillinger Escape Plan fick man Totalt Jävla Mörker som seemed artist [sic])

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/256

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)