k-märkt

"Kill Bill", Outkast, BraFilm-söndag, "De drabbade"

Postat: 2003-10-13 kl. 16.26

I fredags hade "Kill Bill - Volume 1" premiär i USA. Och jag letar men hittar inte när den kommer hit.

För att trösta mig själv installerade jag en "Kill Bill"-skärmsläckare och bytte bakgrundsbild. Liten risk för att jag hoppas på för mycket, naturligtvis. "Jackie Brown" var ju sådär.

Idag är "The Rooster" bäst på "Speakerboxxx/The Love Below". Outkast dominerar hösten ännu så länge. De och Fannypack. Fast det har jag fortfarande lite svårt att acceptera. Men jag har verkligen fallit som en fura för Fannypack. Have fun and enjoy yourself, som sagt.

Igår såg vi "Lilja 4-Ever" och "Sex + Lucia". Bra filmer båda två.
Oksana Akinshina var ju verkligen så bra som alla sagt att hon var. Otäck. IMDB säger: If you like this title, we also recommend ... "Enemy at the Gates". Det jag inte gillade var användningen av musiken. Den satt illa och var lite för forcerad.
Den lite krystade historien i "Sex + Lucia" funkade faktiskt, kanske funkade den till och med bättre för att den var krystad. Oerhört vackra kvinnor. Hurr. Det slog mig hur illa det hade funkat i Hollywood-version. Tonen blir liksom aldrig rätt där.

"De drabbade" är faktiskt mycket bättre än väntat. Både i hur historien utvecklar sig och det ganska osvenska händelseförloppet.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/244

Kommentarer

"sex + lucia" = värsta bajset. så är det. hopplöst tråkig.

Kommenterat av: ph den 2003-10-17 kl. 10.15 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)