k-märkt

Hit me

Postat: 2004-05-04 kl. 13.21

The structure of the missions may have changed, the way to approach the objectives and the resources available to you may have changed, but you're still going after the same targets of old in the same locales of old. Whether it makes or breaks the game, I leave that up to you. It didn't bother me ... /

Spelbranschen vill gärna kliva in på andra domäner, bli betraktad som seriös och samtidigt bli bedömd seriöst. Men då måste också spelkritiken upp på en helt annan nivå. Det går inte längre att acceptera vad som helst.

Hitman är inte en bra spelserie. 3D-modellen är pinsam och storyn är usel. Spelare försöker ibland jämföra spelbranschen med film, men hur skulle en film någonsin komma undan med så usel och ihålig story som Hitman-spelens?

Kontroll har ju åtminstone börjat tänka rätt, det är inte bara barn som spelar. Man behöver inte vända sig till barn. Höj blicken. Höj språket. Tonårsgruppen följer med ändå, att tro något annat är att håna dem. Och framför allt, höj kraven. Kontroll har ju andra problem, som att de inte riktigt klarar av att hantera sitt upplägg, men de får ett extraliv för att de försöker.

Jag borde ha mer tid, då skulle jag visa dem.

Permalänk

Kategori: Spel

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/382

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)