k-märkt

Kritiker av felstavare borde sluta stava fel

Postat: 2004-12-08 kl. 15.27

För det första var det skönt att jag redan hunnit skriva om Mats Gustafssons "Hidros 3" innan Magnus Säll skrev om den i dagens DN. Särskilt som jag hade tänkt att skriva en bonusrecension på "The Thing" i veckan också. Men ...

På "Garage" är svensk-norska trion The Thing en gerillaenhet som gör snabba räder in på rockens territorium. De gör bland annat Yeah Yeah Yeahs "Art star", Sonics "Have love will travel" och White Stripes "Aluminium" (felstavat på omslaget) på saxofon, kontrabas och trummor.

Det är roligt när någon går ut och poängterar att någon annan gjort fel, men i själva verket gör fel själv. Då åker skamstruten på.

Aluminum

Magnus Säll borde nog ha fakta(-)kollat innan han messerschmittade.

Det var nästan lika roligt som när Jonas Thente bittert kommenterade en text jag skrivit, långt långt efter den publicerades. Så går det ibland när man egosurfar.

Permalänk

Kategori: Media, Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/491

Kommentarer

Jag har också fått en kommentar av Thente för en tid sedan på ett gammalt inlägg, som helt klart var resultatet av en ego-surfning. Bättre än inget, säger jag! :-)

Kommenterat av: Erik den 2004-12-08 kl. 16.58 #

I ditt fall ( http://mymarkup.net/blog/archives/005077.html ) Erik var det bara 19 dagar, inte 73 som i kals fall. Frågan är om man ska tolka det som att Thente egosurfar oftare nuförtiden?

Kommenterat av: David Pettersson den 2004-12-08 kl. 18.54 #

Ja, hur lång tid tar det innan han hittar det här? Ett experiment har vi!

Kommenterat av: Erik den 2004-12-08 kl. 19.51 #

Precis såhär lång tid. Kalla det egosurfande eller deathlistwatching, men det är rätt nyttigt att veta på vilka sidor man får sina texter publicerade - så att man vet vad det är frågan om när man får konstiga mail och antydningar. Ledsen om jag ser den här sidan som en del av det offentliga rummet. Slutar nu.

j.

Kommenterat av: Ego den 2004-12-13 kl. 17.45 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)