k-märkt

En midsommarnattsdröm

Postat: 2005-01-13 kl. 09.39

Har inte bestämt mig om låten ännu. Jag tror jag tycker den är sådär. Men jag uppskattar ändå Håkan Hellströms uppriktighet. Den verkar ärlig.

Men jag är lite fundersam över EMI:s nätsatsning. Varför lägga upp halva låten? OK, det är bra att de överhuvud taget försöker använda nätet för en sån här lansering. Men de kan ju inte hoppas på att den inte ska rippas och läggas upp ändå (mirror). Så varför inte göra det själva? I bra kvalitet. Låten skulle sprida sig till var mans hem. Och HH skulle redan kunna börja nöta sig in i medvetandet, för att hinna bryta ner det helt till albumsläppet.

Sen kan man ju jämföra med Burning Hearts satsning på Moneybrother. De har då inte alls satsat på nätet.

De skriver att skivan är klar, men inte ens att första singeln är släppt till radio (först i Musikjournalen, måndag).

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/524

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)