k-märkt

socialdemokrat.blogg

Postat: 2005-02-24 kl. 11.14

Vi köpte ett Typepad-abonnemang till en god vän i födelsedagspresent i slutet av förra året. Nu är Peter Dahlgren (s) igång med sitt bloggande. Peter arbetar som politisk sekreterare i Örebro kommun. Det ska bli roligt att följa.

Men jag blir lite småsur på Typepad. Går det verkligen inte att automatiskt pinga andra tjänster än blo.gs och weblogs.com? Det stinker ju. Att man inte kan översätta rubriker och sånt är ju också helt förkastligt. Går det ens med pro-abbonemanget? Han har plus-läget nu.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/563

Inlägg som refererar socialdemokrat.blogg:

Trackback från mymarkup.net

Media fortsätter att låta högern rama in bloggandet i Sverige: man kan ungefär föreställa sig vad Peter Wolodarski kommer att...
mymarkup.net Dags att omrama (2005-02-27)

Spårat 2005-02-27 kl. 23.07 #

Trackback från Urban Lindstedt

Kal har gett en blogg i födelsedagspresent till sin kompis Peter Dahlgren som är politisk sekreterare åt Socialdemokraterna i Örebro. En bra present och kul med en ny välformulerad socialdemokrat i bloggsfären. Med hjälp av Technocrati har jag h...
Urban Lindstedt Allt fler s-bloggar (2006-02-26)

Spårat 2006-02-26 kl. 20.53 #

Kommentarer

Cool. Nej, det går inte att custom-pinga med Pro-abbonemang heller. Tämligen värdelöst. De har sagt ganska länge att de ska lägga till det, men än har inget hänt. Starta en ticket med det som önskemål, så att de fattar.

Kommenterat av: Erik den 2005-02-24 kl. 22.58 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)