k-märkt

Rootsy går egna ärenden

Postat: 2005-03-14 kl. 15.35

Kanske kastar jag sten i glashus, med tanke på att vi släppte igenom en recension från Anders Bersten som han skulle distribuera själv genom Dotshop.se, trots att vi beslutat om att han absolut inte fick skriva om sådana skivor. Men det ledde också till att han slutade skriva för oss, en skivrecension senare.

The Lancaster Orchestra har just avslutat inspelningarna av debutalbumet ”With Help From Absent Friends”, som släpps i mitten av april av skivbolaget Nonofon i samarbete med Rootsy.nu.

/.../

På Rootsy.nu utnämnde Lennart Persson nyligen The Lancaster Orchestra till ”årets svenska hopp och årets singer/songwriter-fynd”. Och det är något vi utan vidare kan skriva under på!

Rootsy.nu Digital debutsingel från the Lancaster Orchestra (2005-03-14)

Jag tror nog att Håkan Olsson gör både en musiktidning och ett distributionsbolag för att han inte kan låta bli eftersom han älskar musik, men det gör inte att det stinker mindre.

Fast Lennart Persson har ju gjort det där förut. Under Feber-tiden skrev han både pressmeddelandet som skickades ut med promotionexemplaren av en Pelle Ossler-skiva och recensionen av samma skiva på Feber. Han kanske tycker han gör samma jobb oavsett ...

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/582

Kommentarer

Glöm inte att Lennart dessutom driver Malmös dyraste skivbutik Musik & Konst.

Kommenterat av: ph den 2005-03-14 kl. 16.06 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)