k-märkt

I would just KILL for a place to stay i Oslo 21/9

Postat: 2005-09-14 kl. 23.56

Erik och Tobias listar konserthösten. Jag tycker de har missat något. KILL:

KILL

Brutalt, intenst og vakkert

KILL er et band med et sjeldent energifullt uttrykk som kommer fra ulike kanter av den norske musikkscenen. Musikerne i KILL er medlemmer av markante band som Jaga Jazzist, JR Ewing, Single Unit, ARM og No Place To Hide, og de har ett felles mål: Å gi deg en konsertopplevelse du vil huske. Rikskonsertene og Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og design krysser grenser og sender denne høsten KILL på en eksklusiv Norgesturné med en spesiallaget scene- og lysdesign som i seg selv er verdt inngangsbilletten. KILL er brutalt, intenst – og vakkert.

[...]

Det er første gang Rikskonsertene og Nasjonalmuseet (tidligere Riksutstillinger) samarbeider om en turné.

Rikskonsertene Pressem... [doc]

Når denne konsentreres inn i ett og samme band, blir resultatet et uttrykk på utsiden av metallsjangeren, men innenfor det voldsomme, støyende, rocka og elektroniske. KILL bryter ned sjangergrensene mellom metall, rock og elektronika, men insisterer på det energiske, det fartsfylte og risikable, og på nådeløsheten i musikken. Dette blir så eksplosivt at vi er usikre på om vi skal arrangere konserten her på huset – sjøl om vi er vant til både det ene og det andre...Det er mye mulig at Blå ser seg nødt til å outsource Kill til et sted som tåler å bli slått i stykker. Det er bare å stålsette seg og følge med på www.blx.no

Blå Program

Hei Kal,

du er hjertelig velkommen på konsert med KILL på Blå i Oslo onsdag 21. september!
Nn setter deg opp på gjestelisten. Vi ses der!

E-post Re: Hej/hi (2005-09-13)

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/750

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)