k-märkt

So 1337

Postat: 2005-09-13 kl. 23.55

Fan vad elit:

Are you tired of playing word games designed in the VICTORIAN ERA??

L33T is the slang of a new computer-savvy generation. Breathe some life back into your word games and test your L33T knowledge with this frickin' sweet set of tiles. Use the L33T dictionary (provided below) to expand the available plays, use L33T letter replacements in normal words, and score extra points for creating words entirely out of L33T letters!

Relaterat är naturligtvis den film FN skickade mig där Kermin Elliott Fleming, en deltagare i Jeopardy College Tournament, vinner en omgång (och senare hela turneringen). Han satsar $1337 på sista frågan. Det är jävligt 1337 av honom.

Permalänk

Kategori: Språk

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/747

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)