k-märkt

Ström

Postat: 2006-01-18 kl. 17.05

Ikväll börjar nya Ström sändas. (Nej, det är inte jag som ska börja distribueras i ny form igen. Det är ett radioprogram. Över FM. You know. Gammeldags radio.)

Är du sugen på att höra skvaller om massproducerade pop- och schlagerstjärnors privatliv? Då har du kommit helt fel.

Tycker du att viss musik bara ska vara till för en välutbildad elit som förstår sej på den? Fel igen. Hos oss är ingenting för svårt eller bara för dom redan insatta.

Tror du att alla bra idéer sedan länge tagit slut inom musiken? Absolut fel ställe, här spelar vi bara musik som bygger på helt nya idéer.

Menar du att musik som inte framförs av människor på akustiska instrument är konstig? Är datorer inga musikinstrument? Hej då!

Är du fortfarande kvar? Vad bra! Då är du välkommen till Ström, världens mest spännade elektroniska musik i sveriges bästa radio P2.

Ström Elektronikaprogrammet i P2 (2006-01-18)

Jag var sugen på att faktiskt försöka bry mig om att ratta in programmet på en radioapparat. Men med den där attityden vete fan. Fokus borde ligga på lust, inte på vad det inte är. Det ska väl vara roligt, men jag är rädd för att det snarare är symptomatiskt.

Och helt nya idéer? Håkan Lidbo? OK.

Dessutom. Elektronikaprogrammet i P2. De är ödmjuka också. Såväl Kalejdoskop som Eldorado spelar elektronika i P2. Genrebegreppet är dessutom alltid lika trist.

Permalänk

Kategori: Media

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/920

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)