k-märkt

Re: Belle & Sebastian

Postat: 2006-02-08 kl. 23.06

Jag fick en fråga från MP om Belle & Sebastian:

Belle & Sebastian verkar släppa två album nu i februari, dels "The Life Pursuit" och dels "Late Night Tales", så jag tänkte bara höra om du vet mer? Jag hittar nämligen bara information om "The Life Pursuit" på deras hemsida, medan både cdon och cdwow har båda plattorna.

Mvh M[...] P[...]

PS. Ursäkta om det verkar konstigt att jag frågar, B&S är ett av mina favoritband och jag visste verkligen inte vem jag skulle fråga, så jag tänkte att du verkar ha stenkoll på musik, av det jag läser i din blogg, så jag hoppas du vet. DS Tack på förhand.

E-post Re: Om podcasting (2006-02-08)

Jo, så här är det. Late Night Tales är en serie mixskivor där en artist väljer ut låtar ungefär som till ett blandband. Det har givits ut 14 skivor i serien, om man räknar med de sju första som gavs ut under namnet Another Late Night.

Artisterna som hittills givit ut skivor i serien är Fila Brazillia, Howie B, Rae & Christian, Groove Armada, Tommy Guerrero, Kid Loco, Nightmares On Wax, Sly & Robbie, Jamiroquai, Turin Brakes, Four Tet, Flaming Lips och Air.

Ja, och så Belle & Sebastian dårå.

The Life Pursuit är Belle & Sebastians nya studioalbum.

Permalänk

Kategori: Frågor, Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/959

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)