k-märkt

90% of Success is Just Showing up

Postat: 2006-09-07 kl. 17.16

If you want an audience - start a fight

Det är ju bara att konstatera att Paris Hiltons skiva Paris är ett lysande stycke populärkultur.

Utan den skulle inte fantastiska saker som Banksy vs Paris kunna hända (titta bara på terrorrubriken på N24: Paris under attack). Som Banksy själv skriver, it's hard to improve on perfection but it's worth a try.

Och som alltid när någon remix blir populärkulturell artefakt nu för tiden så räknar alla med att Danger Mouse varit inblandad:

One song features a lengthy instrumental rhythm over which Hilton repeats her trademark phrase, "That's hot." Liner notes indicate that the music was remixed by "DM," leading some to speculate that Gnarls Barkley beatmaker Danger Mouse contributed to the project.

MP3.com Banksy has his way with Paris (2006-09-05)

Och skivbolaget bekräftar, nästan:

You may have heard of Banksy's new Paris Hilton-adjusting album. We were interested to note that the CD is by an artist named DM... Could this be the same DM responsible for classic Lex release Ghetto Pop Life and the controversial guerilla project The Grey Album? If you find a copy, snap it up asap as they'll no doubt become collectors items.

Skivorna har dykt upp på Ebay, men de flesta auktionerna har stängts. Åtminstone en av dem har avslutats. Bookleten är inskannad och upplagd på Flickr (This set has been viewed 236,339 times). Skivan innehåller ett spår, That's Hot och är naturligtvis upplagd på nätet (WFMU's Beware of the Blog, Nothing but Green Lights och Bobbos).

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1160

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)