k-märkt

Bokstafettpinne

Postat: 2005-05-30 kl. 15.24

Ah! Äntligen. Jag gick och surade för att jag inte fick den där musikaliska batongen som gick runt i designbloggarna jag följer. Så får jag en i ett annat ämne från Sanna.

 1. Hur många böcker äger du?

  Dunno. Flera. Några bokhyllor. Men jag har slängt ganska mycket. Och packat ner. Och givit bort. Jag vill ge bort mer.

 2. Senast köpta bok?

  Någon bok från Pocketklubben som jag egentligen inte ville ha.

 3. Senast lästa bok?

  Choke av Chuck Palahniuk . Kass. Den var förresten #2625.

 4. Fem böcker som betyder mycket för mig (m.a.o. böcker jag läst minst tre gånger)

  Jag har inte läst om någon bok tre gånger. Det är inte ens särskilt många jag läst om över huvud taget. Sagan om Ringen-trilogin, som jag läste om i samband med premiären av första filmen, var ett stort skäl till varför jag började känna en lust att läsa. Den och Disney-bokklubben (Finns den kvar? Inte va?). Men böcker som betytt mycket för mig förutom den (4 kvar): Paul Austers New York-trilogin, Douglas Couplands Generation X, Jeffrey Zeldmans Developing with Web Standards för att den fick mig att reda ut mina tankar kring hur jag borde arbeta med webbutveckling (jag läste aldrig ens färdigt den, jag började jobba istället) och slutligen någon bok från en 5-poängskurs under MKV B som breddade mitt sätt att se på kultur. Jag har för mig att John Fiskes Reading the Popular var ganska tråkig, men det är den enda jag minns till titel.

 5. Utse 5 personer som också ska besvara dessa frågor

  De flesta jag är nyfiken på har nog redan fått frågan. Men va fan: Erik Stattin, Henrik Torstensson, Linda Skugge, Richard Gatarski och Roger Johansson (trots att han ju faktiskt alldeles nyss uttalade sitt ogillande för den här typen av företeelser).

Uppdatering (2005-06-06)

Uppdaterar med några svar. Och dessutom till min kommentar hos Erik.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/656

Inlägg som refererar Bokstafettpinne:

Trackback från mymarkup.net

Bok-memet var det ja, smittad av Chadie och Kal: Hur många böcker äger du? Vet faktiskt inte, ett par tusen...

mymarkup.net Mina svar

Spårat 2005-06-05 kl. 23.46 #

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?