k-märkt

Veckan som gått

Postat: 2003-05-26 kl. 11.20

Konferens i Sthlm, onsdag - torsdag. Eller webbmöte som de kallar det. Det är bra människor, men SR är fortfarande extremt gröna på Internet. Det skulle vara schysst att jobba på Nya Medier dock. De gör roliga saker, men det lär ju aldrig hända. "Vi var med på Bazooka" (Buzz alltså) och fortsatte med "då var det massor av människor som besökte vår webb, men de besökte inga mer sidor sedan. Vi borde ha mer länkar på den sidan." Nä.
Det som är mest tråkigt är att SR inte ligger i framkanten, snarare tvärtom. En WAP-tjänst nu liksom. Fräscht.

4-årsfest på kvällen. Florence Valentin var bra. Men de där dansbandslåtarna som tjejerna fick göra kändes lite sådär. Trevlig kväll, men krävande. Fan, jag orkar inte med sånt där längre. Hur ska det bli i Hultsfred? C kom dit, hade med sig en fotografvän. Det är bra, ska nog få med honom till festivalen.

Spenderade lördagen i koma efter veckan som gått. F drog iväg till schlagerkväll med IOGT-NTO (eller vilka de nu tillhör). Själv gick jag på grindkonsert. Rens som T uttryckte det. Men jag förstår verkligen inte. What's the beat, liksom. Det står en massa snubbar och sjunger med, det står snubbar och hoppar. Medsjungandet köper jag, jag kan bara inte höra texterna. Men hoppandet, vad hoppar de till? Var fjärde trumslag eller?
Avslutade kvällen med att stå och diskutera med Dimmu Borgirs trummis, för att få honom att ge svaren på min frågor. Han sa att han inte kunde hjälpa mig att förstå. Sen hävdade han att vi båda två var tvugna att dö om han berättade vilka som är medlemmar i Brujeria.

Höll på med Zillatron (nu Fuzzface) för länge igår. Trött och paranoid. Oarbetsvillig.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/166

Kommentarer

Så fort Nasum bryter ner och det gör lite makligare så är det ju riktigt skitbra. Skulle tom kunna hävda att det groovar. Men när det går så där rensfort och det bara är skriksång då hänger jag inte med. Jag är väl inte tillräckligt nere med grinden.

Kommenterat av: ph den 2003-05-26 kl. 11.32 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)