k-märkt

Kung-Tunes och resten av dagen

Postat: 2003-09-23 kl. 17.01

Skit också. Går och surar över att Kung-Tunes inte längre fungerar. CB och de andra har gjort något med servern. Det överenstämmer rätt bra med när servern gick ner sist. Alltså, när de gjorde någonting med servern sist.

Kung-Tunes ftp:ar i passivt läge. Eller via säkert protokoll, men inget fungerar. Den släpper liksom kopplingen till farmen efter den kopplat upp. Jag förstår inte riktigt vad det är som händer. Det är för it helt enkelt, men jag surar ändå. Jag vill att det ska fungera, dammit.

Gjort dag: jobbat (faktiskt, fantastiskt eller hur?), lånat 60000 spänn och fått det utbetalt (möbler, mmm), blivit trött som en idiot (kan knappt hålla ögonen öppna längre, väldigt märkligt), lyssnat på Mark Ronson "Here Comes the Fuzz" (några gånger), Peaches "Fatherfucker" (några gånger) och First Floor Power "Nerves" (pliktskyldigt några gånger, den är inte så bra), fått nya Soviac av PH (schysst!)

Uppdatering: Kung-Tunes funkar igen. Tack CB och AT.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/229

Kommentarer

Vi håller på felsöker FTP-servern på farmen. Jag misstänker att det är brandväggsrelaterat. Jag kan inte heller köra vanlig FTP till farmen, däremot kan jag köra SFTP. Vad är det för säkert protokoll som Kung-Tunes stöder?

Kommenterat av: (c) den 2003-09-24 kl. 13.47 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)