k-märkt

iTunes-katalogen på webben

Postat: 2003-11-06 kl. 15.19

10,000 Songs on Your Website. iTunes Catalog creates beautiful online catalogs of your music collection, displays the cover artwork for each album, and can even look up song lyrics. In addition, it can copy all your album artwork into iTunes, so you don't have to spend hours doing it yourself!
(KavaSoft: iTunes Catalog 1.0)

Men egentligen är det ju inte alls det jag vill ha. Inte alls faktiskt. Särskilt inte som det är så styrt i utformningen av hur det ska se ut.

Ända sedan jag gick min XML-kurs har jag velat göra någon form av XSL-lösning som kan presentera en form av personlig topplista utifrån mitt iTunes-bibliotek. Helst skulle jag vilja publicera resultatet/lösningen som något för alla att ladda hem och göra en egen version av. Men jag börjar inse att jag aldrig kommer komma till skott.

Jag vill skissa på projektet och sen ha en utvecklare som kan skapa skiten. Det bästa vore så klart om man kunde spara datat också, utan att spara en ny version av hela bibliotekskatalogen varje gång. Kanske borde det inte alls vara XSL utan något script-språk och mySQL?

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/272

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)