k-märkt

Summeringar på weblogs.se

Postat: 2003-12-11 kl. 11.09

Senaste veckorna har det inte blivit mycket till summering, och det ser tyvärr inte ut att bli bättring på området förrän efter nyår. Jag har inte rätt motivation att summera varje vecka, men vi diskuterar en lösning så summeringen kommer att återupptas i en något annorlunda skepnad.

Är det inte ganska märkligt att en diskussion om summeringar av bloggar förs i det dolda? Som att det vore affärshemligheter som inte får yppas för tredje part för att affären inte ska gå i stöpet.

Diskussionen borde föras öppet i bloggar med trackbacks till inlägget på weblogs.se, inte via privata konferenser och e-post eller vad det nu kan vara frågan om. Det är som att weblogs.se inte anammar bloggandets koncept när man samtidigt försöker samla och leda bloggingkulturen i Sverige.

Veckokrönikorna är en utmärkt idé, men jag förstår att uppgiften känns betungande. Visst är det en bra idé att sprida ut ansvaret på flera personer, men ansvarskänslan måste de personerna ha. Utan ansvarskänslan (och naturligtvis ett visst mått av ångest) tror jag aldrig det kan bli riktigt bra i längden.

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/305

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)