k-märkt

Ballmer leker retoriker och är lika pinsam som vanligt.

Postat: 2004-10-05 kl. 10.46

"My 12-year-old at home doesn’t want to hear that he can’t put all the music that he wants in all of the places that he would like it," he joked."My 12-year-old at home doesn’t want to hear that he can’t put all the music that he wants in all of the places that he would like it," he joked.

Du har inte tänkt på att du i så fall har gjort det på tok för svårt för honom. Eller är din son i så fall it-illiterat liksom så många andra wintel-användare?

Okej, jag antar nu att din son har fler datorer än många andra. Om vi nu förutsätter att din son bara har legalt nedladdad musik, så ska han väl få ha sin musik på sin hemdator, sin bärbara, sin stationära i skolan och sin bärbara spelare utan problem? Yes?

Eller har din son bara olagligt nedladdad musik? Då är det väl inga problem alls, eller? Eller är det det som är problemet? Din son har laddat ner så mycket olaglig musik, medan du vill se duktig ut och därför inte låter honom överföra den till andra ställen?

Problemet kan väl inte vara att han har skivor som han rippat, för det är faktiskt lagligt. Och de får han föra över vart som helst. Om han inte rippat det med er skit förstås. Eller vad är problemet? Ljuger du bara för billiga poäng? Aha, ja, jag förstod nästan det.

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/424

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)