k-märkt

Strömma ditt mediainnehåll till whatever

Postat: 2004-10-20 kl. 11.34

Orbs kunder får ladda ner programvara som sorterar och indexerar alla multimediafiler i den egna datorn. Filerna strömmas sedan via Orbs server till valfri internetuppkopplad apparat som mobiltelefonen eller handdatorn. I servern konverteras de egna filerna automatiskt till det filformat och den upplösning och bandbredd som kan hanteras av användarens uppkopplade apparat.

Fränt. I want. 75 kronor i månaden.

Vet inte riktigt var jag skulle använda det dock. Mobiltelefonen behöver jag inte få musik strömmad till, jag har ju min iPod. Men det är ett naturligt utvecklingssteg.

Orbs pressrelease.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/435

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)