k-märkt

Hej WAP-sajt, please die

Postat: 2005-01-02 kl. 13.44

Yes, you read that correctly: ICANN (together with Microsoft, Nokia and Vodafone) expects web developers to start differentiating between “mainstream” and mobile browsing devices in a DNS-related way, that is, by means of the .mobi sTLD, thereby completely ignoring the concept of device independence and technologies such as CC/PP.

Jag har aldrig förstått varför jag inte skulle vilja ha all information bara för att jag surfar med en telefon. Viss extra information, kanske. Men en urvattnad och utvald version av en sajt är bara en dålig idé.

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/509

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)