k-märkt

KIA Index, fortsättning

Postat: 2005-03-08 kl. 20.18

Jag följer upp min text om KIA Index med kommentarer kring en artikel från Dagens Media:

- Vi ska samla Kia nu för att ta ett gemensamt beslut om hur vi ska agera i frågan. Högst upp på agendan är att lösa det största problemet, att Kiaindex ligger nere, säger Hans Nordlöv som är ordförande i Kia.

Dagens Media Kiaindex läggs ner (2005-03-04)

Känns väl lite som en kvällstidningsrubrik från Dagens Media. Men det är väl kul. Fortfarande pinsamt av dem att de inte gjorde något på KIA Index på en gång, när de hade nyheten om att TNS Gallup sade upp avtalet. Den här nyheten vara tre dagar senare.

Bland kommentarerna till artikeln finns mer skärpa (från PR tjommen):

1) Varför har inte ni som är journalister följt vad som hänt i de andra länderna runt om oss - då hade ni tidigare vetat om detta och kunna rapportera det och därigenom för en gång skull varit till gagn för branschen. När drev Dagens Media senst något och inte bara rappporterade historia....

2) Varför har inte KIA koll på detta. Ni är ju fatalt urusla. KIA index är ju egentligen det enda som finns som är i närheten av någon form av gemensam valuta. Och inget har hänt på över 2 år!

3) Stefan och Nilsson. Vad håller ni på med? Varför har ni inte informerat KIA och sajter om detta för. Och det du säger att ni har. Hur funkar det egentligen? Och är inte detta återigen ett sätt för dig/er att desperat försöka vara med i matchen igen med er urusla panel.

4) TNS Gallup och Schnoor. Herrgud! Detta påvisar igen hur ni beter er och om er moral. Pengar och inget annat. Inget hjärta där. Varför har inte ni tillsammans med andra aktörer som Nilsen och International Research samlat er och tänkt till över hur hanterar vi detta på bästa sätt för denna marknad utan att sajter, annonsörer och mediabyråer drabbas. Nej minsann. Istället kan mana ana i vilken affekt somliga av er agerar.

Dagens Media Artikelkommentarer (2005-03-07)

Även om det är lite knasigt formulerat eftersom det är skrivet i affekt.

Permalänk

Kategori: Media

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/573

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)