k-märkt

Moralpanik och dildos

Postat: 2005-04-17 kl. 19.52

Det här är den värsta moralpaniknyheten jag läst på länge. Jag hade glömt bort den men hittade den i RSS-flödet idag igen.

- Det här är olämpligt och omdömeslöst, men i och med att alla tycker det så händer det förmodligen inte igen, säger det folkpartistiska kommunalrådet Lennart Gabrielsson till DN.

/.../

- En av de extraanställda har en annan verksamhet där hon säljer sexleksaker, och alla deltagare i festen hade blivit tillfrågade om det var OK att hon kom och visade det hon sålde, säger Kristina Grewin, VD på Medihem.

/.../

Enligt Chris Setterblad på Vård- och omsorgsnämnden var det bland annat löspenisar och underkläder som visades på festen.

Ett par av cheferna för hemtjänsten och personliga assistenter var också med på festen och hade sanktionerat visningen av sexleksakerna.

Kristina Grewin beklagar nu vad som hänt:

- Det är olyckligt och omdömeslöst. Vi har pratat om detta och det kommer inte att hända igen.

- Vi har pratat med de chefer som var med och de är jätteledsna för att de accepterade att ha den här visningen. Men de säger att alla 24 som var med på festen hade trevligt.

Hon betonar dock att inga äldre personer som företaget servar i hemtjänsten var med på festen, den var endast till för personalen.

  1. Alla som var med var tillfrågade.
  2. Alla som var med hade trevligt.
  3. Cheferna var tillfrågade och de hade godkänt.
  4. Inga av deras kunder var med.

Hur fan kan det vara något dåligt? Varför blir det här en nyhet? Varför hänger den där ynkliga folkpartisten på? Varför är det omoraliskt? Varför hänger DN okritiskt på? Patetiskt.

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/611

Kommentarer

Patetiskt på min ära. Vissa chefer borde göra något annat än att vara chefer...

Kommenterat av: N|. den 2005-04-18 kl. 01.09 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)