k-märkt

k-märkt v15

Postat: 2005-04-17 kl. 20.00

 1. Hans Appelqvist/Daniel Skoglund konsert

  Otroligt bra. Jag var helt begeistrad. Livebeats medelst penna och disktrasor. Så otroligt coolt. Vi bara gapade.

 2. ÖSK hjältar

  Kubanerna hade banderoller över hela sin läktarsektion. Vi bygger från grunden på all skit som har hänt. Det är vår tur nu vinden har vänt.. Heja Kubanerna. Bästa supporterklubben. (Så klart.) Med popkultur, ironi och ett baseballträ slår man världen med häpnad. Har jag betalt medlemskapet för i år tro? Ärligt talat kunde ÖSK gjort bättre ifrån sig. De slog av på tempot något fruktansvärt i slutet av matchen. De borde köra över alla motståndare, backa och köra fram igen tills det inte finns något kvar av dem för att sätta sig i respekt inför nästa match. Visa att de inte hör hemma där de är. Och Peter Westman måste ju lära sig att sätta igång spelet snabbare. Direkt pinsam är han.

 3. Robyn Be Mine låt

  Vad bra det är. Oväntat golvad är jag.

 4. Fotboll sport

  Bra resultat i övrigt också. Förutom att AIK vann (dåligt) så förlorade ju samtidigt Degerfors (bra). Och IFK Göteborg fick däng av Assyriska (bra).

 5. LCD Soundsystem Disco Infiltrator låt

  Det gömmer sig godbitar på LCD Soundsystems skiva. När jag först lyssnade igenom den hittade jag nästan ingenting. Men om man plockar ut delarna en och en så är det riktigt sweet. Här och där i alla fall.

 6. Häpnafestival publik

  Lyssnande tyst publik i Sthlm. Jag trodde knappt det hände längre.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/612

Kommentarer

Har Robyn också gjort en låt som heter "Disco Infiltrator", jag tror du menar "Be Mine" och den är tokigt bra. Jag har lyssnat på den 37 ggr sedan 15:e mars.

LCDs "Yeah" är otroligt bra. Annat bra är Futureheads "Decent days and nights" och Do Me Bad Things "Time for deliverence".

Kommenterat av: Mattias Ahlström den 2005-04-17 kl. 22.35 #

Nä, jag är bara slarvig. Tack för påpekandet.

LCD:s "Yeah" är ganska kass faktiskt.

De andra ska jag kolla upp.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-04-17 kl. 22.49 #

Jag tror att du behöver lyssna igenom hela låten från början till slut i hörlurar, då kommer vilket klimax det blir på slutet med ett skrikande knorrande ljud och en massa trummor ch gitarrer.

Kommenterat av: Mattias Ahlström den 2005-04-18 kl. 07.45 #

Det har jag gjort. Och jag gjorde det igen när du tipsade om den. Kass.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-04-18 kl. 17.00 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)