k-märkt

k-märkt podcastradio v30

Postat: 2005-07-25 kl. 23.59

(Värt att notera: Flödeslänkarna är det bara att dra och släppa på iTunes för att en prenumeration ska påbörjas.)

Brainwashed

We're excited to partake in the brand new musical revolution of Podcasting! The Brainwashed Podcast exists as a supplement to Brainwashed Radio for those who can't listen all day long! Approximately once per week, a 60-minute Podcast will be created featuring a whole assortment of Brainwashed music from artists and companies hosted at Brainwashed.

Brainwashed är en sajt om musik som Brainwashed gillar och stödjer. Programmet innehåller musik som Brainwashed gillar och stödjer. Programmen brukar vara ungefär en timme långa. Mest fokuserat på elektronika. Precis som brainwashed dårå.

dagensskiva.com

dagensskiva.com är vår musiksajt där vi publicerar skivrecensioner året runt. En skiva utses till dagens skiva, varje dag och de skivor som blir dagens får också en låt med i podcastprogrammet. Nu har jag inte hunnit med på ett tag. Ska försöka spela in innan jag åker bort från uppkopplingen igen.

Adam Curry

Det är svårt att skriva om podcastprenumerationer utan att komma till Adam Curry. För mig är det en given prenumeration och jag har alltid lite svårt att förklara varför. Programmet är i mångt och mycket likt traditionell radio och det har inte ett innehåll som är särskilt specifikt för mig. Så vad är det jag bryr mig om då? Sure mash-ups är kul, men inte så kul. Särskilt som Adam har lite halvtaskig smak. Jan Polettes är mindre roliga nu än första gången (det 49:onde var sist). Men va fan. Sammantaget är det bra radio. Punkt. Dessutom är det mesta av innehållet centrerat kring podcasting. Och det är jag alltid intresserad av att höra om. Till exempel lanserade han Podsafe Music Network i program #209.

PodSafe Music Network launches
Interview with CC Chapman of Accident Hash

Podsafe Music Network är meningen att det ska vara en samlingsplats för musik som är fri att använda i podcastradiosändningar, från musikerna själva, helt utan insamlingsorganisationernas inblandning. Vilket naturligtvis inte är möjligt för svenska artister som redan är med i STIM, de kan inte ändra sina rättigheter för särskilda låtar eller skivor när de väl gått med i STIM. Men anmäl för all del er musik dit ändå. De kan ju bara bli sura och som PMN är upplagt verkar det bli ganska bra som marknadsföringskanal för såväl etablerade som oetablerade artister.


Technoratietiketter:

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/708

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)