k-märkt

k-märkt v27

Postat: 2005-07-11 kl. 21.30

 1. Wikipedia uppslagsverk

  På grund av ännu en diskussion om Tom Cruise och Katie Holmes, samt Eriks länk till en artikel om att scientologerna dragit sig ur rättegången mot Karin Spaink satte jag mig för att läsa på lite om scientologi. Och var gör man det bäst om inte genom Wikipedia? (Det skönaste med det är att det redan uppdaterat med ett tillägg om att de, precis som vid 9/11, fanns på plats vid sjukhusen för att offren inte skulle prata med psykologer istället.)

 2. Solen stjärna

  Jag ♥ dig.

 3. Grand Theft Auto: San Andreas spel

  Det tog ett tag innan jag köpte det, men det är verkligen roligt. Dessutom är det coolt med George Clinton på bilstereon. BMX:en är kung bland fordonen. (Apropå scientologin så finns det tydligen med en skön kult som parodierar just dem i spelet.)

 4. Flyga drake #2621

  Kanske tröttnade lite på slutet, men inblandningen av persiskan i språket är så utsökt.

 5. MT-Blacklist plug-in

  I veckan gick MT-Blacklist över 20 000 stoppade kommentar- och trackbackspam (sedan uppgraderingen till MT-Blacklist 2.0. Fint av det. Antagligen blir det väl aldrig 30 000 eftersom Movable Type 3.2 ska ha eget stöd för att hantera spam när det väl släpps.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/691

Kommentarer

Från sidan om den sköna kulten i GTA S.A.:
"7. Men are supposed to lie with nine new partners a week. Women are supposed to lie with six, except for in July, when they must lie with five men a day - FACT!"

Det är alldeles för varmt för fem om dagen tycker jag.

Fränt att göra en egen sajt om det. Till och med jag börjar bli biten av GTA äntligen. Cykla på BMX är verkligen fantastiskt kul. Och musiken är toppen!

Kommenterat av: Fifi den 2005-07-12 kl. 11.15 #

Podradio är det nya svarta, och den senaste Itunesuppdateringen lär innebära att revolutionen når ut till de många. Men vad ska man lyssna på? Vad tror du om en k-märkt-special med tips om intressanta podradiosändningar i Itunes Music Store?

Kommenterat av: Pelle Sten den 2005-07-12 kl. 17.47 #

Pelle: Vad är det du vill ha? En podcast om podcasts eller vill du bara ha tips?

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-07-13 kl. 00.35 #

Tips.

Även om det är smidigt att förhandslyssna och prenumerera på sändningar i Itunes så finns det så mycket att lyssna på att det behövs någon som kan agera filter så här i början. Lite som Adam Currys Podfinder, fast på svenska och med länkar.

Kommenterat av: Pelle Sten den 2005-07-13 kl. 10.32 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)