k-märkt

k-märkt v30

Postat: 2005-08-03 kl. 00.14

  1. Semester sysselsättning

    Två av fyra veckors semester har hunnits med. Fint. Kasst väder vid campingen, stinkig shopping i Motala men jag gillar det ändå. La Familia is where it's at. Dessutom var det mycket trevligt att träffa JG och KJ i Vadstena. Lite oplanerat att Henrik Melin hann hem innan vi hann åka runt Vättern bara.

  2. The Beatles band

    Jag märker att ju mindre jag lyssnar på musik, desto mer återvänder jag till melodierna. Jag vaknar morgon efter morgon med en Beatles-låt på hjärnan och jag gillar det. I morse var det I Will.

  3. Utbyggarna podcast

    Jag har roligt när vi spelar in. Det gillar jag mest. Och jag tvingas tänka efter. Det är också bra. Ungefär som att blogga alltså. (iTunes)

  4. Harry Potter and the Half-Blood Prince bok

    Det har blivit en campingsemestertradition.

  5. i Castei Ripasso vin

    Ett vin från Azienda Vinicola Castellani Michele & Figli. När vi fick tipset fick vi det beskrivet som en halvamarone och det stämmer ju ungefär. Ripasso är en metod som innebär att man efter den inledande jäsningens slut blandar vinet med skalmassa från amaroneproduktion vilket skapar en andra jäsning och bidrar med ytterligare alkohol och smakrikedom. (Det lät bra och kunnigt va? Det kommer från vinimportören Chris-Wine Sweden.) Det är ett fantastiskt gott vin och får mig att tycka vin jag vanligtvis gillar är tråkiga och inte särskilt goda. Kostar 115 spänn och är #22409 på Systembolaget.

  6. Kaffe färskmalet

    Jag har blivit så extremt bortskämd med vårt goda kaffe hemma. På semestern hade vi Gevalias Bistro. Ett kaffe som jag drack förr då och då, men fan vad trist det smakar. Fast jag tror det är det sämsta av dem också. Löfbergs Lila:s Grovmalet kaffe är OK, Zoéga:s Presso likaså. Men inget slår färskmalet. Så det är rätt skönt att komma hem. (Dessutom läste jag mig till, i Jag och extra allt, att Gevalia, Marabou och Estrella ägs av Phillip Morris [Genom Kraft]. Det tyckte jag var lite obehagligt.)

  7. Passion: Cocktails bok

    Inspirerande cocktailbok med ett askönt index. (Egentligen för v29, but hey ...).


Technoratietiketter: , , ,

Permalänk

Kategori:

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/717

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)