k-märkt

k-märkt v34

Postat: 2005-08-28 kl. 21.55

  1. Kanye West Roses låt

    Fy satan vad bra. Det finns alltför många som dissar Kanye och säger att han gör allt rätt tills han greppar micken. I helvete heller. Jag tar honom över Jay-Z varje dag i veckan. Och ingen berättar historier som Kanye. Jag sätter fortfarande på Last Call från College Dropout då och då. Första gången jag hörde den tyckte jag den var sjukt dålig och onödig. Men jag fastnade och drogs med i historien. Kanye har närvaro. Det är skiten.

  2. Cykla i nedförsbacke syssla

    Vi ägnade en del av lördagen till att cykla Hemfjärden runt. Det var riktigt trevligt med MJ och DH. Det kändes nästan busigt när vi stack iväg. Som när man var liten och skulle cykla någonstans. Frihet. Gränslöshet. Vinden virvlade runt kinderna och under näsan. En fantastisk känsla. Bäst när man rullar i nedförsbacke. Kungligt.

  3. Åbäket cykelfärja

    Åbäket gjorde färden över till Äsön möjlig.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/726

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)