k-märkt

k-märkt podcastradio v38

Postat: 2005-09-21 kl. 22.25

Where 2.0: Tim O'Reilly

Tim O'Reilly:s tal på Where 2.0-konferensen är ett måste för alla internetromantiker. Jag skulle kunna plocka sönder en del av det i smådelar och såga det. Men varför skulle jag? Det är lätt roligare att vara romantiker.

Han pratar om Web 2.0. Om webben som plattform och tar några GIS-applikationer som de första riktiga Web 2.0-applikationerna = Where 2.0.

Förresten, apropå podcastradio så blev jag intervjuad av Råd & Rön härom dagen för en artikel om podcasting. Konsumentverket is on point.

Permalänk

Kategori: Podradio

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/756

Kommentarer

Arrgghh. Varför kan inte IT-conversations fixa flödet från konferensen. När jag lägger in det i Itunes blir webbadressen namnet på flödet, och det stör min känsliga konstnärssjäl i djupet (=det ser jävligt kackigt ut).

Kommenterat av: Pelle Sten den 2005-09-26 kl. 01.23 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)