k-märkt

Cloud? Homerun? Fuck em! Jag vill WiFi-roam:a

Postat: 2005-10-25 kl. 16.18

När Skavsta flygplats nysatsar på surfzoner ryker Telia Homerun till förmån för utmanaren The Cloud.

Computer Sweden Skavsta: Hej då Telia (2005-10-25)

Det borde inte spela någon roll om jag har Telia:s Homerun-abonnemang eller The Cloud. De borde tillåta flackande. Jag tror det är en killer app för WiFi-abonnemang. Det skulle göra beslutet extremt mycket lättare för mig i alla fall.

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/800

Kommentarer

Det borde inte behövas något abonnemang alls. Läste nåt om att San Fransisco, min favoritstad för övrigt, håller på att upphandla WiFi-täckning. Nån kandidat till borgmästarposten i NYC hade en liknande agenda, enligt senaste Wired. Google har långt gående planer på att tillhandahålla WiFi-nät för att kunna presentera superlokala annonser. Något för Eniro att applicera i Sverige, kanske? WiFi borde kunna vara gratis IMHO.

Kommenterat av: Rasmus den 2005-10-25 kl. 16.34 #

Erik har skrivit ganska mycket om det där.

Men tills WiFi blir gratis vill jag inte behöva ha abonnemang från flera leverantörer för att kunna surfa trådlöst där det finns täckning. Det är barockt.

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-10-25 kl. 19.13 #

Dessutom är Telias prissättning barock. 120 spänn för ett dygn. Vem surfar ett dygn? Jag tror att vi snabbt går mot gratis surfning och det finns redan på en hel del fik o dyl. Men tills dess, lär av T-Mobile/Starbucks: $6 för första timmen och därefter 49 cent för varje följande timme.

Kommenterat av: Hans Eric Melin den 2005-10-27 kl. 21.36 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)