k-märkt

Flock

Postat: 2005-10-21 kl. 10.46

Developer Preview av Flock är släppt. Första intrycket är att det är en väldigt trevlig webbläsare med skönt del.icio.us-stöd.

+ Snabb rendering
+ del.icio.us-bokmärken
+ Blogg-klient från webbläsaren
+ DOM-trädsfönster med Äpple+Shift+i
- Hanteringen av del.icio.us-bokmärkena lite yxig. Äpple-i när jag står på en av dem torde ge mig redigeringsmöjligheter av bokmärket
- Uppdatering av etiketter och bokmärken när jag väl loggat in första gången

Sen märker jag återigen att min MT-installation mår ganska dåligt. Skitfarm. Jag vet inte om jag måste skaffa ett externt konto för att lösa det här. Jag väntar tills uppdateringen av MT till 3.21. Om inte den löser problemet så måste jag skaffa webbhotell.

Uppdatering (12.31)

Alltså, det verkar vara en komplett webbläsare. Och.

Och det är och som är poängen. Om Flock blir en lika bra webbläsare som Safari eller Firefox med extra funktioner kommer jag bara ha anledningar att använda den. Ta till exempel del.icio.us-funktionaliteten. Den är mycket bättre än både min dashboard-widget och bookmarklets för att posta. Bloggklienten verkar vid en första anblick vara sämre. Flickr-funktionen har jag inte testat ännu.

Uppdatering (13.24)

Relaterat

Ma.gnolia

Found is the new search

What you mark in Ma.gnolia not only stays found but keeps coming back to you as your interests change. That’s our pitch, plain and simple, and it’s why we say that found is the new search.

Permalänk

Kategori: Internet

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/793

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)