k-märkt

Juste musik legal

Postat: 2005-10-04 kl. 17.36

Jag hade inte sett att IFPI löst debaclet med domännamnet för sin propagandasajt justemusik.com sjystmusik.com schystmusik.com schysstmusik.com genom att döpa om den till legalmusik.se. (De borde nog läst DN:s genomgång (eller SAOL) innan de registrerade domännamnet ...)

Jag tittar bland deras myter och hittar en lite intressant sak:

De finns två typer av gratis musik; laglig och illegal. Vi stödjer de artister som vill marknadsföra sig själva och sin musik genom gratis nedladdning men enbart om artisten och rättighetshavarna godkänt det. Det måste vara artisten och rättighetshavarnas val om de vill sprida sin musik gratis och inte något som de tvingas till.

Det måste väl betyda att de är emot att STIM samlar in pengar för den egna musik som deras medlemmar själva väljer att lägga ut på nätet?

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/775

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)