k-märkt

k-märkt v42

Postat: 2005-10-24 kl. 10.31

  1. Nine Horses Wonderful World låt

    Jag ser en futuristisk rökig jazzklubb i en phuturefilmatisering av Den sjungande detektiven framför mig när jag hör David Sylvian och Stina Nordenstam sjunga över viskande trummor. (Dessutom är David intervjuad i DN idag.)

  2. Blood Music It's a Party del av låt

    Delen när killen kommer fram till Karl-Jonas och ber om en åsikt om ett band och Karl-Jonas börjar yla. I don't want to talk about music now. (Dagens skiva på dagensskiva.com)

  3. Apple Hardware Test mjukvara

    Jag hade ingen aning om att det fanns något sådant på installationsskivan. Det ledde i alla fall fram till att jag kunde hitta felet som jag slösade bort nästan tre dagar på i förra veckan: Korrupt ram-minne. Det här är officiellt: Jag hatar dig, jävla Samsung-minne.

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/796

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)