k-märkt

k-märkt v46

Postat: 2005-11-20 kl. 17.02

 1. Bloggforum 3.0 evenemang

  Bra föreläsningar från Ben Hammersley och Loïc Le Meur. Rätt usel panel om upphovsrätt (Några olika åsikter nästa gång i panelen kanske? Fast tur att den var dålig, då kunde jag gå till Loïc:s föredrag.). Jag orkade inte hinna fram till Jyri Engeström, vilket jag ångrade senare. Det lät som det varit intressant. (Är det någon som har en sammanfattning? Hittade! Fredrik Wass levererar.) Trevligt att träffa en massa bra människor. Såväl nya bekantskaper som gamla. Tiden var alldeles för knapp och jag hann inte ens nästan prata med alla jag ville (Jag hann inte ens betala för mitt mineralvatten, förlåt David ...). Hoppas det blir en 3.1 ganska snart.

 2. Bob Hansson estradpoet

  Jag uppskattade verkligen hans framträdande igår på dagensbok.com:s femårsfest. (När Carl-Johan Vallgren visade sig vara djävulens avkomma gick jag hem, helt tömd på krafter.)

 3. Den polske rörmokaren artikelserie

  Mycket bra artikelserie som ger perspektiv på rörlig arbetskraft. Den sista delen gick i lördags, allt inklusive en bakgrund finns kvar på nätet:

  Spöket kör en liten bil med utländska skyltar, Skolbygget blev ett europeiskt ödesdrama, I landet Nenozimigs är det inte så noga, Hur spöket ser ut beror på vem som tittar och Den svenska modellen tål inga frestelser

  Visst är artikeln vinklad, men inte nödvändigtvis på det sätt ordföranden för Byggnads Uppland menar.

 4. XMLRPCServer.pm fix

  Fy fan vad skönt. Äntligen hittade jag en lösning på mitt MT-problem. En icke officiellt släppt patch på ovan nämnda perl-modul. Yay!

Permalänk

Kategori: Listor

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/837

Kommentarer

Ingen fara, det var ju för en god sak (Ramlösa (och jag är en person som kan irritera mig på personer som uttalar det med långt a)).

Kommenterat av: David Hall den 2005-11-21 kl. 00.43 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)