k-märkt

Podradio i Mediemagasinet

Postat: 2005-12-11 kl. 16.21

Demokratiseringen av mediet kommer aldrig komma någonstans så länge alla i det nya bara längtar till det gamla:

Där kan det vara en dröm också att kanske så småningom göra så bra program att de faktiskt sänds på radio. Det tror jag kan vara många podcastares hemliga dröm: Tänk om de sänder mitt program på radion.

Mediemagasinet Mediemagasinet i Berlusconiland (2005-12-08)

Är det inte märkligt det där? Förminskningen av det man gör. Dag König är redan på radio. Han har redan lyckats med sin dröm.

För mig är webben primär verksamhet. dagensskiva.com säljer recensioner till en lokal papperstidning, men det är alltid efterhandspublicering av förkortade texter. Det är inte mer på riktigt där, det är mer på riktigt på dagensskiva.com. Där finns återkopplingsmekanismerna, där styr vi över uttrycket.

Att blogga är inte för att det ska bli något någon annan stans. Det har redan hänt. Dammit.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/869

Kommentarer

Det jag funderat på hela dagen är om det är primär verksamhet eller primärverksamhet. Eller kanske både och. Jag läser in lite olika betydelser i de olika begreppen, men jag kanske bara är skadad? (Japp, jag har verkligen funderat på det här hela dagen.)

Kommenterat av: Kal Ström den 2005-12-12 kl. 23.07 #

Jag håller med dig, men jag kontextualiserar i så olika bilder. Jag är nöjd med att du valt den primära verksamheten. Du parallellpublicerar utan problem; då är det nog primärt, och inte verksamhet, som är det väsentliga. På något vis. Alltså två ord. *tycker* (Risken finns att jag funderar på det hela dagen imorgon . . . *tittar*)

Kommenterat av: .c den 2005-12-13 kl. 01.48 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)