k-märkt

k-märkt v2 2006

Postat: 2006-01-16 kl. 17.09

 1. Kullrusk All That I Need låt

  Kullhammar, Ruskträsk, Sven Lindvall och Martin Jonsson gör Heikki-låt. Bra grej.

 2. Zadie Smith On Beauty bok

  Visst, jag har 1/4 kvar av boken, men den är mycket bättre än Vita tänder. Jag var så misspepp av den att jag inte ens läste Autografjägaren. Jag är glad för att jag chansade med den här. Booker-prisnomineringen är att tacka.

 3. The Tiny And Everything Else skiva

  Det är lätt att gilla ljuvliga Elle-Kari.

 4. Kjell Alinge legend

  Skönt att någon större mediepersonlighet har fattat. Jag frågade honom lite tongue-in-cheek om han tyckte det var roligt att börja sända Eldorado igen. Han svarade att han ju redan sänt det i ett år. För det är ingen skillnad vilken distributionsform programmet har; FM är inte mer riktigt än internet.

 5. Sandy Mouche In the Sand låt

  Junks nyårspodradioprogram stod en låt ut från resten. Love is all that matters ... But I don't love you.

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/913

Kommentarer

Alltså jag stormgillade "Autografjägaren" trots typ alla intelektuella tokdissade den. Gillade den bättr än "Vita Tänder" till och med. fast dt kanske säger mer om mig än om boken :-).

Hur som helst tycker jag det är ku latt någon skriver något om Zadie Smith, jag gillar henens böcker.

Kommenterat av: Martin den 2006-01-16 kl. 21.12 #

OK då. Jag kanske skulle köpa Autografjägaren också då.

Jag glömde förresten kommentera ett citat jag läste av henne i någon tidning nyligen. Hon pratade om det där med primär verksamhet och kommenterade att alla frågade henne om hon inte skulle göra tv snart (för att that's where it's at). Men allt hon vill göra är att skriva böcker. Det är det högsta (för henne). Respeck, som Ali G skulle sagt.

Kommenterat av: Kal Ström den 2006-01-16 kl. 23.57 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)