k-märkt

Personlig och k-märkt topplista v8

Postat: 2006-02-27 kl. 18.16

Personlig topplista

 1. Mos Def
 2. Euros Child
 3. Kazumasa Hashimoto
 4. Milosh
 5. Deerhoof
 6. Miles Davis
 7. Guns N' Roses
 8. Sergio Mendes
 9. Prince
 10. Så mesiga
 11. KILLL
 12. R. Kelly

Jag läste Umi Says någonstans och fick den på hjärnan, därefter lyssnade jag igenom allt jag hade med Mos Def. Black On Both Sides är bäst, men det är trevligt att ha något att byta med. Euros Child är Gorky:s psykotiska apa:s sångare och skivan heter Chops. En söt och galen popskiva. Guns N' Roses är med för att jag hittade några läckta spår från Chinese Democracy, Axl:s farsartat försenade uppföljare till Use Your Illusion 1 & 2. FN har visat mig fram till Sergio Mendes grind och jag gillar. Hon har beställt skivan och jag längtar för att få höra mer. Killl ska tydligen aldrig släppa något på skiva, men väl en dvd. Dessutom blev de precis klara för en Roskilde-spelning.

k-märkt topplista

 1. Mogwai
 2. Prince
 3. The Knife
 4. Jenny Lewis with the Watson Twins
 5. The Arcade Fire
 6. Håkan Hellström
 7. Madonna
 8. Bright Eyes
 9. Guns N' Roses
 10. Cat Power

Permalänk

Kategori: Listor, Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/984

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)