k-märkt

Sommarröta redan? Det är ju snö utanför.

Postat: 2006-03-23 kl. 22.20

Patrik Hamberg tipsar mig om Aftonbladets senaste försök att visa sig på styva linan. Man kunde ju nästan tro att det var rötmånad som de försöker spinna nyheten om att Kanye West kommer till Sthlm Jazz i sommar (kul!).

Kanye West kommer till Sverige i sommar. Den ökände rapparen kommer till Stockholm Jazz Festival den 20 juli. Kanye West skapade stora rubriker i höstas när han påstod att president Bush "inte bryr sig om svarta människor". Biljetterna släpps på fredag.

Aftonbladet Skandalrappare spelar i Sverige (2006-03-23)

De kunde möjligen gjort en vinkel på anti-intellektualism. Men skandalrappare? Ökänd? Den enda jag och FN kunde komma på som är mer helylle än Kanye West är Will Smith. (Om man inte räknar de som är PK och går i jordskor förstås, som FN sa.)

Permalänk

Kategori: Musik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1015

Kommentarer

Ha ha! Den var bra!

Skandal var ordet, sa Bill!
Skandal, sa Bull!

Kommenterat av: Mikael Zackrisson den 2006-03-28 kl. 13.10 #

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)