k-märkt

Hur mycket är förskönat? Läs inte på i DN.

Postat: 2006-06-09 kl. 09.43

Jag läser Kent Asp:s debattsida om balansen mellan blocken på nyhetsplats i DN och roas av DN:s egen annonsering:

DN:s nyhetsbevakning av de politiska blocken har gått från balans till övervikt för de borgerliga, skriver medieprofessor Kent Asp. Rapport, Svenska Dagbladet och Göteborgs-Posten står för en mer balanserad politisk nyhetsbevakning än Dagens Nyheter.

Jag minns inte om de körde den granna helsidesannonsen idag också, där de slår sig för bröstet med annonstext som säger Hur mycket är förskönat? Läs på inför valet. och photoshoppade bilder på partiledarna i bästa Flicka-kampanjstil. Hur som kan vi väl konstatera att vi kanske inte kan få reda på svaret i DN i alla fall.

Borde inte Pelle Sten kunna fixa en skön deal nu när jag är på väg att gå över till SvD istället ...

Permalänk

Kategori: Media, Politik

Bakåtspårning (Trackback)

Bakåtspårnings-URL för det här inlägget:
http://k.digitalfarmers.com/mt/mt-tb.cgi/1084

Kommentarer

Kommentera


(visas aldrig på sajten men måste anges)


Kom ihåg mig?

(du får använda html-kod)